Newww
Een nieuw perspectief op communicatie
Naamloos-4_Tekengebied 1.jpg

Over

— Een nieuw perspectief
op communicatie

Wij zijn Newww: een full-service communicatiebureau gespecialiseerd in positionering. Wij geloven dat ieder bedrijf een écht, onderscheidend verhaal te vertellen heeft. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van het onderscheidend vermogen van bedrijven en dat op een passende en originele manier te communiceren naar de juiste doelgroep. Wij werken al jaren samen met een netwerk freelancers en creatieve professionals. Zo realiseren wij snel, flexibel en kwalitatief werk voor een vriendelijke prijs.

Jouw bedrijf is uniek. Maar wat is datgene wat het zo onderscheidend maakt? En op welke manieren kan je dat het beste communiceren naar de juiste doelgroep? In een tijd van constante vernieuwing bieden wij een nieuw perspectief op communicatie. Wij gebruiken onze  creatieve expertise graag om je verder te helpen om jouw onderscheidende strategie tot realisatie te brengen.

IMG_2344.jpg

Thomas Daalder

Thomas houdt van iets nieuws creëren. Of het nou een slimme slogan is, een mooi gerecht, een animatie of een foto. Hij is cum-laude afgestudeerd aan de JUNIOR* Academie voor Art Direction. Heeft stage gelopen bij designbureau DartGroup in Amsterdam en vervolgens meerdere jaren succesvolle campagnes gemaakt bij diverse bureaus. Bekijk meer over Thomas hier.

circle-member-badge-transparent.png
 
 

KvK-nummer: 72502169
BTW-nummer: NL211245665B01

Algemene voorwaarden | Privacy policy